• Boer'n spellencircuit tijdens een familiedag in flevoland

Actieve groepsuitjes en feesten in Flevoland

Groepsuitje, familiedag en feesten in de Noordoostpolder

Als u actieve groepsuitjes en feesten bij 'Op d'n Akker' in Flevoland organiseert, weet u zeker dat iedereen het naar zijn en haar zin heeft. Bij ons is alles mogelijk en de sfeer van onze activiteitenboeredrij wordt als zeer gemoedelijk ervaren. We zorgen ervoor dat uw uitje, dagje weg, familiedag of feest een beleving wordt die indruk maakt. 

Onderwijs
Voor scholen hebben we leuke en leerzame programma's voor bijvoorbeeld een spannende kennismakingsdag met een nieuwe schoolklas of misschien gaat u zelf op stap met het leerkrachtenteam.
Van elke gelegenheid maken we samen met u een feest. Het is ons doel, om voor u een onvergetelijk leuke dag te verzorgen.

Uw doelstelling en programma
Om het doel van uw uitje te halen, stellen we samen met u een programma op. We houden hierbij rekening met onder andere de samenstelling van de groep en het te besteden budget. Als u aan het einde van de dag met een voldaan gevoel en een glimlach op uw gezicht naar huis rijdt, is ook onze doelstelling behaald.

Activiteiten
Mocht u tijdens uw verblijf bij ons een activiteit willen ondernemen of vermaakt willen worden, kijkt u dan onder groepsactiviteiten wat u zou willen doen. Een aanrader is het unieke en indrukwekkende weilandsurfen. Dit is de ideale afsluiting van de middag voordat u gaat eten.

Aantal personen & locatie
Voor uw uitje kunt u bij ons terecht met groepen van 10 tot 250 personen.
Door de centrale ligging van Nagele in de Noordoostpolder (NOP), is het de ideale plaats om af te spreken met uw gasten. Het is slechts 30 minuten rijden van Zwolle en ongeveer 60 minuten van Groningen en Amsterdam. Ook parkeren is geen probleem; we hebben 140 gratis parkeerplaatsen.