Bedrijfsfeesten & borrels

Bedrijfsfeesten bij op d'n Akker in de Noordoostpolder (NOP)

Alle remmen los op de feestboerderij. Bent u op zoek naar een feestlocatie of partycentrum voor uw bedrijfsfeest, afdelingsfeest, netwerkborrel, jubileumfeest of borrel in de Noordoostpolder, Flevoland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U heeft de unieke locatie gevonden, waar plezier voorop staat en alles kan. Onze locatie is landelijk ingericht en heeft een huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Na een persoonlijk gesprek met u, zorgen we ervoor dat de opbouw van het feest of de borrel aansluit bij groep en uw doelstelling.

Feesten op maat
Een feest kan bestaan uit gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, maar het kan ook uitgebreider. In overleg met u stellen wij dan het programma samen dat aansluit bij de doelstelling van uw feest. Dit gecombineerd met een goede catering en muziek, maakt het feest compleet.

 

Muziek
Ook wat betreft de muziek kunt u alle kanten op. Wat dacht u van een old school party waarbij uw gasten hun eigen oude vinyl platen meenemen? Voor livebands en artiesten hebben we een podium vanwaar ze kunnen optreden. U kunt zelf een liveband laten komen of wij kunnen deze voor u regelen. We hebben contacten met diverse band met verschillende stijlen.

Als u digitale muziek wilt afspelen, kunt u gebruik maken van onze playlists met diverse muziekstijlen. U kunt ook uw eigen muzieklijsten samenstellen en afspelen middels bijvoorbeeld uw USB stick, laptop, smartphone, iPad, iPod, MP3 speler, CD of Spotify.

Activiteiten
In ons elfjarige bestaan hebben we al menig bedrijfsfeest mogen organiseren op onze partyboerderij. We adviseren u graag over passende activiteiten om uw evenement of feest kracht bij te zetten. U zorgt dan voor afwisseling en brengt de groep dichter bij elkaar. De workshop "Paarden mennegen", waar communicatie centraal staat, is bijvoorbeeld interessant om op een ludieke wijze de rolverdeling binnen de groep duidelijk te krijgen. Met het spectaculaire weilandsurfen laat u uw gasten zweven over ons weiland, wat altijd zorgt voor aardig wat opschudding. Zo maken wij samen met u van iedere gelegenheid een bijzondere happening, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Genieten van het boerenleven
Op weg naar ‘Op d’n Akker’ ervaart u al de rust en ruimte van het prachtige polderlandschap. Onze boerderij zou geen boerderij zijn zonder dieren. De Belgische trekpaarden, shetland pony's, kippen, ganzen en kalkoenen begroeten u al van verre.
Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen. Een potje voetballen op het veld, onder het toeziende oog van de ouders, hoort er natuurlijk ook bij. Voor de ouders is het plezierig om te weten dat er toezicht gehouden kan worden vanuit de zalen en vanaf de terrassen; met uitzicht op het polderlandschap uiteraard.