Boer zoekt Moer FEEST

Aankondiging & banner Boer zoekt moer-FEEST

Met muziek van BAND & BREAKFAST, bekend van onder andere de Zwarte Cross, is het altijd een dikke show en een geweldig Feest! Ze zorgen voor een fantastisch optreden en verrassen je met humor!  De Katwijkse band was in 2010 winnaar van het coverbandfestival. 

Het tijdperk van liedje-applaus-liedje is voorbij, Met de show van B & B wordt het een machtigmieterse medley. Ze zijn lichtelijk ontoerekeningsvatbaar en bestormen het podium, waarbij ze de muziekgeschiedenis door elkaar sodemieteren. In een razend tempo beuken de onverwachte muzikale hoogstandjes tegen je trommelvliezen. B & B laat je lachen,  springen, dansen, zweven, headbangen, rennen en vliegen!  Indrukwekkende medleys, Feest & gekte!

 

 

Waarom dit feest?
​Meer dan 75 boeren zijn vrijgezel in Noordoostpolder (Flevoland) volgens het CBS; dat is 15% van alle boeren. Het was zelfs in het nieuws op TV. Het datingprogramma ''Boer zoekt vrouw'' heeft de eerste stap gezet om hier wat aan te doen; wij zetten de tweede stap met een geweldig​ feest. We gaan Nederland laten zien dat we In de Noordoostpolder geen vrijgezelle boeren, maar VRIJ GEZELLIGE boeren.

Wat gaat er gebeuren dan?
Tijdens dit ludieke feest krijgen vrijgezelle mannen bij de entree een bout en de vrouwen een moer; met verschillende diameters uiteraard. "Op elke bout past een moer!" ; dat wordt dus gezellig passen en meten. Het eerste passende stel krijgt twee verrassingsmenu's met twee flessen wijn t.w.v. €100,- aangeboden door "Op d'n Akker" en "restaurant Eindeloos" in Emmeloord.
WEL- en NIET-vrijgezellen zullen goed herkenbaar zijn; je zal je toch eens vergissen zeg.....
 

Wanneer dan?
Op zaterdag 21 maart 2015 vanaf 21:00 uur tot 2:00 uur ' 

Waar dan?
Op d'n Akker, Havenweg 14, Nagele (Noordoostpolder / Flevoland)

Kaarten?
€12,50 in de voorverkoop www.TICKETTEKOOP.nl
€ 15,00 aan de deur

Hoe kom ik weer thuis dan?
Na het feest staan er taxi's klaar om je naar huis te brengen; of naar een ander adres.

 

Vragen of wat anders? 
Bel "Op d'n Akker": 0527-652368 of mail: info@opdnakker.nl