Laser kleiduiven schieten

Laser kleiduiven schieten

Op zoek naar een geschikte activiteit voor een personeelsfeest, sportdag, familiedag of andere gelegenheid?

Kleiduivenschieten is voortgekomen uit de jacht, en werd beoefend door de rijkere mensen om buiten het jachtseizoen de schietvaardigheid te behouden. Sinds 1822 zijn er al vormen van kleiduivenschieten, een sport beoefend door gespecialiseerde schutters met een "excellent oog voor de jacht". 

Jong en oud
Het laser kleiduiven schieten is voor zowel jong als oud een leuke activiteit. Laser kleiduiven schieten is sensationeel en veilig, wat het voor elke leeftijd geschikt maakt. 

Competitie
In een spannende competitie gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Bij het laser kleiduiven schieten kan er tegelijkertijd geschoten wordt met 5 tot 10 personen. Kan jij het beste richten, en raak jij de kleiduif als eerste? Middels een scorebord wordt er bijgehouden wie het vaakst de kleiduif heeft geraakt. Dit activiteit kan zowel overdag als 's avonds gedaan worden.

Kleiduiven
Bij dit kleiduiven schieten wordt er geschoten met infrarood, daarmee is het milleuvriendelijk en volstrekt ongevaarlijk. Ook in de avonduren is dit spannende schietfestijn uitstekend inzetbaar. De lanceer installatie van het laser kleiduiven schieten laadt de fluorescerende duiven op voordat ze worden afgeschoten. Ze geven een lichtgevend heldergroen spoor wat mooi kleurt tegen de nachtelijke hemel.