Mindgames

Mindgames voor teambuidling en groepsdynamiek

Benieuwd hoe je samen met collega's efficiënter kunt werken? 
Beleef een interessante teambuildingsdag vol aha-momenten in de Noordoostpolder (Flevoland).

Missie
Onze missie is om inzicht te geven in het energiebeheer van je team.

Denken en doen
Bij ‘’Mindgames’’ gaat het om het optimaliseren van de samenwerking van ‘body & mind’’, met als doel het vergroten van de groepsdynamiek. Onder begeleiding van onze professionele trainer, krijg je op humoristische wijze inzicht in de verbanden tussen je denken en doen. 

Niet zweverig, wel praktisch
Tijdens ‘’Mindgames’’ ervaar je hoe kracht opgeroepen wordt door concentratie en overtuiging; dit is een bijzondere ervaring.
In de training ontdek je de invloed van de gedachten op je lichaam en andersom. De training is praktijkgericht en kan door de deelnemers in het dagelijkse leven, zowel op en buiten kantoor, ingezet worden.

Doelstelling
Afhankelijk van de wensen, stellen we een resultaatgericht programma samen. Op een leuke en respectvolle manier, komen onverwachte kwaliteiten boven en kunnen eventuele verbeterpunten zichtbaar gemaakt worden. Hierdoor zal het team inzicht krijgen in het groepsproces en kan vanuit de kern gewerkt worden aan het optimaliseren en efficiënter laten functioneren van de groep

Theorie en praktijk
Door de combinatie van theorie en praktijk, wordt het handelen van de groep duidelijk. Iedere deelnemer heeft sterke eigenschappen. Door deze kwaliteiten te koppelen, ontstaat een sterke ketting. 

We hebben aangrenzend aan de zalen en de terrassen, de luxe van een prachtig activiteitenveld; ook daar kunnen we de teambuilding activiteiten doen.

* Mindgames valt onder teambuilding en daarmee buiten de werkkostenregeling (WKR)

Een levendig beeld dwingt het lichaam om het te realiseren.
Aristoteles