Paasvuur bij Op d'n Akker!

Paasvuur Op d'n Akker!

1e paasdag, zondag 27 maart, zal het metershoge paasvuur wederom branden bij Op d'n Akker. Onder het genot van een vuurshow, muziek van ''The Pub-Liners'' en een drankje staan we er ook dit jaar weer warm bij met z'n allen op deze gezellige feestavond! Het Polderpaasvuur wordt dit jaar aangestoken door een instantie dat normaal gesproken het vuur bestrijdt: de brandweer.

Aangeleverd hout
Zoals ieder jaar op eerste paasdag organiseert “Op d’n Akker” in Nagele (Noordoostpolder / Flevoland) het traditionele polder-paasvuur. Mede dankzij de grote hoeveelheid onbehandeld- en snoeihout dat aangeleverd is door zowel particulieren als bedrijven, kunnen we dit jaarlijks terugkerende evenement organiseren. We zullen ook dit jaar het voorjaar weer feestelijk inluiden.

 

The Pub-Liners
De Flevolandse tributeband ''Pub-Liners" zal voor een Ierse pub-sfeer zorgen met de beste liedjes van onder andere de "The Dubliners". De band bestaat uit vijf leden met ieder 45 jaar muziekervaring. De gemiddelde leeftijd van de bandleden is 65 jaar en is daarmee hoogstwaarschijnlijk de oudste band van Flevoland.

Entree
De entree bedraagt net als vorig jaar slechts €3,00 per persoon. Voor twee personen samen betaalt u totaal €5,00
Parkeren is gratis.
 

* Papieren consumptiebonnen kunnen dit jaar nog ingewisseld worden 
* Alcohol boven de 18 jaar
* Geen pin aanwezig