Uit je Tent 2016

Uit-je Tent. Kamperen in de Noordoostpolder (Flevoland); met of zonder je paard

Van 2 t/m 6 juni 2016 kunt u kamperen bij ''Op d'n Akker'' in Nagele. Geniet op onze boerderij van de rust en het prachtige landelijke uitzicht over velden en akkers.
U bent van harte welkom om te komen overnachten met uw tent, vouwwagen, caravan, pipowagen of camper. 
Wilt u uitgebreide informatie lezen over onze locatie? Over ''Op d'n Akker"

Uw paard meenemen?
Wilt u samen met uw paard bij ons komen overnachten? We hebben alle ruimte om uw paard te laten grazen. Neemt u dan zelf prikpaaltjes en stroomdraad mee. Wat is er nou mooier om vanuit de tent je paard te zien grazen. Onze vier Belgische trekpaarden en drie Shetlandpony's zullen het ook gezellig vinden.

 

Activiteiten

Vanaf onze accommodatie kunt u diverse activiteiten ondernemen om de Noordoostpolder te beleven. Zo kunt u op zaterdag en zondag bij ons op het terrein weilandsurfen achter Belgische trekpaarden; een hilarische en spectaculaire ervaring. Ook kunt u bij ons in de kano stappen om naar het dorp Nagele te Kanoën. Hier kunt u het dorp bekijken, met bijbehorend museum, dat bekend staat om haar laagbouw. Vanaf het dorp kunt u verder peddelen naar het voormalige eiland in de Zuiderzee: Schokland (Unesco werelderfgoed). Hier kunt u ontdekken hoe het was om op dit eiland te leven in barre tijden. Mocht u Schokland op de fiets of te voet willen bezoeken, dan kunt u via het Schokkerstrand het mooie schelpenpaadje nemen of via andere fiets- en wandeltochten. 

Prijs & voorzieningen ''Op d'n Akker''
* € 15,- per nacht, per plaats (incl. toeristenbelasting)
* Uw paard kan gratis mee
* Voorzieningen: toiletten, douches, water en elektriciteit (vermeld in uw boeking als u stroom nodig heeft)
* Stroom nodig? Graag zelf lange haspels/kabels meenemen
* Huisdieren zijn aangelijnd welkom
* "Op d’n Akker" is rolstoelvriendelijk
* Geen pin aanwezig