Weilandsurfen

Weilandsurfen achter Belgische trekpaarden in Flevoland

Weilandsurfen, ook wel vliegend tapijt genoemd,  achter onze prachtige Belgische trekpaarden, is een avontuurlijke belevenis voor jong en oud. Bent u op zoek naar een spectaculaire en zeker bijzondere activiteit die gegarandeerd zorgt voor plezier en hilariteit? Dan is de activiteit 'Weilandsurfen' iets voor u. Het speciale zeil waarop u staat, hurkt of zit, wordt door Belgische trekpaarden over het weiland getrokken. Afhankelijk van de grootte van de groep spannen we twee, drie of vier paarden in voor het kleed.

Alle leeftijden en veilig
Een leuke activiteit voor alle leeftijden en iedereen die van een uitdaging houdt!  Galop, draf of stap, we passen de snelheid aan en zorgen voor een veilige surfsessie. Het weilandsurfen kan worden verwerkt in een arrangement voor familiefeest of bedrijfsuitje, maar kan ook ingezet worden als spannende vergaderbreak of afsluiting van een vergadering. 

Tijdsduur
Om u het weilandsurfen optimaal te laten beleven, bent u ook getuige van het op- en aftuigen van de paarden. U ziet wat erbij komt kijken voordat u op het speciale kleed kunt gaan staan om over het gras te zweven. Na het spectakel kunt u op adem komen, net als de paarden en worden de paarden afgetuigd. U kunt dan ook aan Anne Marijn of Adriaan uw vragen stellen over de paarden.
Afhankelijk van de groepsgrootte zal dit geheel ongeveer 1 uur in beslag nemen.

Belgische trekpaarden ook voor:
Trots zijn wij op onze prachtige paarden die alleen om te zien al een indrukwekkend gezicht zijn. De paarden worden door Adriaan van Oorschot, de boer van Op d'n Akker en zijn medewerker Anne-Marijn verzorgd en opgeleid. Naast het weilandsurfen worden onze paarden ook ingezet bij bijzonder vervoer voor trouwerijen, rondritten en rouwvervoer bij een uitvaarten.

Workshop 'Paarden Mennegen'
Door de bijzondere vertrouwensband die Adriaan en Anne Marijn met de paarden hebben, kunnen zij ook een workshop 'Mennegenl' verzorgen. Tijdens deze teambuilding mennen, staat (non)verbale communicatie en leidinggeven centraal. De rolverdeling en hiërarchie binnen uw groep zal duidelijk zichtbaar worden. 

Weilandsurfen en de workshop 'Mennegen' zijn ook te boeken bij u op locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.